TeleflexGFI Fun ClubTeleflexGFI Genel SorularTeleflexGFI LPG/CNG SistemleriToyota Land Cruiser VX-100
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Toyota Land Cruiser VX-100  (Okunma Sayısı 275 defa)
ovuz
Er

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 11, 2012, 07:35:46 ÖS »

Aracıma geçen ay teleflex uygulandı. Depo kapasitesi yüksek bir tank gerekliydi bir süre baklemek zorunda kaldık ama sonunda beklentimiz mutluluğa dönüştü ve tank bulundu. Cheesy

4,7litre motora sahip ve 8 silindirli bir araç  şu an itibari ile uzun yolda     414 kuruş tüketiyor. Cheesy

Çekişinden bir şey kaybetmedi uzun yolda ve yüksek süratte hiçbir fark yok.

Motor pürüzsüz çalışıyor.

Daha önce de Serdar Volkan Beyin ilgisi ve alakasıyla  Mercedes E 320 Avangard uygulaması yapılmıştı.

Onu da yıllar sonra bakıma getirdim. Teleflexs uygulandıktan sonra yaklaşık 3,5 yıl ve 60,000 KM yol yaptı Mercedes.

Normal araç bakımları düzenli olarak yapıldı fakat Teleflexs için servise hiç gitmedi.

Tık demedi, hiç sorun çıkarmadı. İlk günkü gibi sıkıntısızdı. Kış şartlarında hep tek kontak çalıştı. Sadece filtreleri değişti.

Neden mi?

Çünkü başka bakıma gerek duymuyordunuz.

Bu aracı aldığımda lpg servisinde kit takılıyordu. Pazarlığı orada yaptık ve kit takıldıktan sonra aldık.

Bu şekliyle 2 hafta kadar kullandım.

Araç 1500 km kadar yol yaptı ve yeni lpg kitini söktürüp Teleflexs'i tercih ettim.

Neden mi?

Çünkü 414, kuruş yakıyor.

Teşekkürler Teleflexs.

Teşekkürler Tunalı ...
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 07:40:59 ÖS Gönderen: ovuz » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: